Besa Shahini: Vijojnë leksionet online për maturantët në  kimi dhe biologji.Ja oraret

359
Sigal

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini njoftoi se në kanalin publik RTSH Shkollë, do të vijojnë të transmetohen leksionet për maturantët në  kimi dhe biologji.

“RTSH Shkollë, sot, ora 13:30-14:30 do të transmetohen këto leksione për maturantët: matematikë nga mësuesi Xhevdet Reka, kimi nga mësuesja Alma Meta dhe biologji nga mësuesja Mirela Bega.

Pas orës 14:30, leksionet i gjeni në kanalin youtube të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë:https://www.youtube.com/channel/UC21Y6wkN3En_HKFdt4yWxMQ”, shkruan Shahini.