“Bashkëpunim për Shqipërinë”/ Basha takim me zyrtarë e lartë në Berlin

375
Sigal

Kryetari i PD-së Lulzim Basha ndodhet në Berlin ku ka takuar Komisionerin europian për Buxhetin.

“Sot në Berlin pata një bashkëbisedim të frytshëm për Shqipërinë, zhvillimin ekonomik dhe projekte të rëndësishme që do të përmirësojnë jetën e qytetareve tanë, me Komisionerin e BE për Buxhetin dhe Burimet Njerëzore, Günther OETTINGER. Angazhim dhe përkushtim maksimal për punësim, mirëqënie, zhvillim ekonomik për qytetarët për #ShqipërinëSiEuropa”, shkruan Basha në një postim në Facebook, ku edhe paraqet foto me politikanin gjerman.