Fahri Balliu: Amnistia fiskale akt banditesk, si bandat që grabisin bankat

263
Sigal

Fahri Balliu është kundër amnistisë fiskale të propozuar nga qeveria Rama.

Në Rtv Ora ai e krahason një akt të tillë me bandat që grabitin bankat.

Balliu: Të bësh amnisti fiskale në këtë kohë është të sulmosh banorët kur janë në gjumë. Si bandat që hyjnë në banka për të vjedhur. Me një hiçparlament që ky ka. Është rasti më skandaloz dhe kam shumë besim që njerëzit kanë filluar të zgjohen. Të propozosh sot në parlament koncesione është… se di, nuk mund të përkufizohet.