Avokati i Tahirit nis mbrojtjen në Këshillin e Mandateve, “rrëzon” kërkresën e Prokurorisë

454
Mbledhja e Këshillit të Mandateve dhe Rregullores rinis live pasi prokurorët depozituan prova sekrete.
Artan Hajdari, avokati i Saimir Tahirit e mori fjalën i pari dhe deklaroi se kërkesa e prokurorisë është e pabazuar në ligj dhe në prova.
Sigal