Avokati Altin Goxhaj: Ja provat se Basha është bashkuar me Demokratët amerikanë Anti-Trump për reformën në PD

1746
Avokati i njohur Altin Goxhaj në një postim në rrjetin social “Facebook” është shprehur se Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha është bashkuar me Demokratët amerikanë Anti-Trump për reformim në PD. 

Ja postimi i plotë:
LULI PAKT ME DEMOKRATET AMERIKANE ANTITRUMP PËR REFORMIMIN E PD!
Dje Luli bëri Marëveshje në emër të PDsë “për të përmirësuar” PDnë me NDI e Obama & Clinton & Soros (Open Society Institute) dhe përfaqësuesi i NDI që e mori në dorë PDnë Robert Benjamin njihet si AntiTrump dhe ProSoros
Sigal