Anika Dokle: Dinjiteti nuk negociohet, është nderi i familjes!

539
Vajza e deputetit të Partisë Socialiste, Namik Dokle, ka reaguar pas tërheqjes së të atit nga Kryesia e PS. Anika Dokle është e njohur tashmë për përgjigjet e saj shpotitëse, e nuk ka nguruar as këtë herë që të shprehë qëndrimin e saj për këtë ngjarje. Pas tërheqjes nga kandidimi për anëtarë të Kryesisë së PS të Namik Dokles dhe Arta Dades, ka reaguar deputeti Taulant Balla, duke u shprehur se “Po u lënë vendet të rinjve”. Por pikërisht nisur nga kjo, vajza e deputeti Dokle përgjigjet: “Dinjiteti nuk negociohet. Ai është nderi i familjes”.
Sigal