Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit dhe opozita në protestë, të angazhuar 1 mijë efektivë policie

172
Sigal

Pas pak pritet që të nisë protesta e thirrur nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit që do të mbështet edhe nga opozita, e cila është angazhuar për të patur sa më shumë pjesëmarrës në protestë.

Qytetarët janë grumbulluar pranë zonës ku deri dje ishte Teatri Kombëtar. Mësohet se protesta do të monitorohet  nga rreth 1000 efektivë polici