Ylli Dylgjeri: Rama nuk është mirë!

448
Sigal

Nga Ylli Dylgjeri

Rama i droguar premton aeroporte, vende pune…

Nuk ishte prapë esëll. Me tuta sporti, për të kujtuar kohën kur vetëm humbte apo dilte me 5 gabime personale nga çdo ndeshje…
Doli sot sërish me saba në pistën e pa përfunduar prej vitesh të aeroportit fantazëm, duke premtuar se kundërshtarët e tij do t’i sjellë me avion e pa pagesë nga Europa në Kukës!
Haaaaaaaaaa! I lajthitur. Ky po i merr lekë për çdo kalim nga autostrada, tani thotë: do t’i sjell pa pagesë kuksianët nga bota!!!
Lajthitja vazhdon: Do të hapë 1 mijë vende pune, Shishtavecin, dhe në fund…kastravecin!