Ylli Dylgjeri: Pse eshte AMA?

281
Top Channel pranoi me se fundi se ka vene gjoba:
I ka vene gjoba biznesit, grupit, individit. Ka kercenuar tregun…perndryshe, me emision porosi “te hedh ne ere” biznesin.
Pra, Top-i ka bere hapur korrupsion.
Ka bere emisione kundrejt pageses. Ka mashtruar shikuesin, shoqerine, nderkombetaret.
Ka genjyer. Ka kryer Krim.
Me tej…
Ka invetigim?
Ka kallzim?
Kush e ka vene gjoben?
Si quhen autoret?
Sa jane gjobat?
Kush jane te demtuarit?
AMA ku je?
AMA, aman zgjohu!
AMA, boll qendrove nen sqetullen e Oligarkeve, Qeverise, Kryeministrit.
Kur hiqet tjeter licenca po
su hoq sot?
AMA zgjohu!
Qe neser mos te degjojme dhe ty te dalesh me editorial si TOP ChanneI: Nuk do te veme me gjoba!
Sigal