Ylli Dylgjeri/ Patriotit Baton iu thanë brekët… 

551
Sigal

“Edhe unë jam një prej miqve që ka heshtur dhe ka pritur rrjedhën e ngjarjes. Do mundohem më vonë të jem më shumë sqarues për mëkatin e heshtjes dhe ajo që na dallon prej atyre që presin që na të flasim”. BATON. Po ku ishe ti, o Zot?…thonë vargjet e një kënge. Në det apo në lume? – pyes unë. Ja ku jam ,- thotë Baton Haxhia, -pas plot  30 ditë të skandalit të vjedhjes së Bankës së Shqipërisë në gazetën Panorama sot. Deri më sot janë mbledhur 12 mijë firma (morale) dhe Batoni akoma pret të flasë. Prit Baton, prit si shokët e tu Klani-stë… Edhe për Piramidën Sude nuk ka pasur të tillë sensibilizim. Por, ffffff…fole Baton…më në fund. Si vëlla pi Kosove, po të rivendosim në afat. Të fala Klanit!