Ilir Allkaj: Ti nuk ke moral të ngresh dy gishta, Z. Kryeministër!

223
TI NUK KE MORAL TË NGRESH DY GISHTA, Z. KRYEMINISTËR !
Unë i ngre krenari dy gishtat e fitores, pasi kurrë në jetën time nuk kam shkelur mbi parimet e humanizmit, etikës, deontologjisë mjekësore, përkundrazi i kam rrespektuar dhe këtë e kam kërkuar edhe nga të tjerët.
Ti përfaqson obskurantizmin, shtypësin e popullit, tiranin e lirisë e të drejtave, grabitësin e pasurive të vendit, shkatërruesin e shpresës !
Sigal