“Një gënjeshtër e thënë mjaft shpesh bëhet e vërtetë.” -Vladimir Lenin

279
Sigal

Nga Alfred Çako:

Një njeri i thjeshtë që mendon se vaksinat janë të sigurta dhe efektive nuk ka lexuar asgjë dhe di vetëm çfarë i thotë Tv-ja dhe doktori. Ata besojnë se vaksinat janë të sigurta dhe efektive nëpërmjet reklamave dhe marketingut të orkestruar me kujdes nga fushatat e kompanive të ilaçeve, të cilët bëjnë dhjetëra miliarda nga vaksinat çdo vit dhe helmojnë popullin duke dëmtuar popullsinë e botës dhe duke e shtypur lehtë atë, sepse janë gjithë kohën të sëmurë, të dobët, sidomos u dëmtohet truri dhe nuk arsyetojnë dot. Është fakt që në botë shumica e doktorëve nuk i vaksinojnë fëmijët e tyre. Infermierët dhe doktorët sillen si dhelpra mashtruese dhe nuk u lexojnë prindërve të gjjithë insertin, i cili ka disa nga elementët toksikë të gjetur në vaksina dhe qindra sëmundjet që ato mund të sjellin si pasojë, përfshirë dhe vdekjen që ato shkaktojnë. (Elementët më helmues dhe semundjet më të rënda, nuk i shënojnë në insertin e vaksinave, por shkencetarë të pavarur, kanë zbuluar shumë më shumë elemente nga ato që gjenden thejsht në insert). Pjesa tjetër që thotë që vaksinat janë të mira janë Elita Botërore dhe minjtë e tyre nëpër postet e çdo qeverie dhe instuticione të rëndësishëm, dhe ata vetë normale që nuk i bëjnë kurrë vaksinat. Në shtator do dalin liderët e çdo vendi, përfshirë liderët qeveritarë të vendit tone, dhe do e filmojnë, sikur gjoja po bëjnë vaksinën. Dijeni që është thjesht ujë, e dinë që vaksina do të shkatërrojë njerëzimin; normale që nuk e bëjnë as për veten e tyre, as për të njohurit e tyre!
Përshembull, miliardieri Bill Gates, që po nxit tani që çdo qënie njerëzore të vaksinohet, vetë kurrë nuk i ka vaksinuar fëmijët e tij.