Injoranca dhe çudirat rilindase nuk kanë fund, etiketojnë rrugën në Durrës me emrin e një mbreti inekzistent (Foto)

178
Sigal

Injoranca, analfabetizmi dhe ccudirat rilindase duket se nuk kanë të sosur në Shqipëri.

Së fundmi piunonjësit e Bashkisë së Durrësit kanë etiketuar një rrugë me emrin ‘Mbreti Gert’, një mbret që vetëm rilindasit mund ta njohin në historinë e Shqipërisë se historinanët por dhe qytetarët shqiptarë nuk e njohin.

Mesa duket rilindasit militantë dhe të palexuar ngatërrojnë ‘Mbretin Gent’ me mbretin ‘Gert’.

Denoncimi në fjalë është bërë publik nga mjeku Ilir Allkja i sili shkruan:

Rruga me emrin “mbreti Gert”!

Durrësi drejtohet nga pushtetarë injorantë e analfabetë.

As Durrësi e as Shqipëria nuk ka njohur ndonjë “Mbret Gert”.