Zyrtarisht dimër: 7 kombinime të shpejta që do t’ju shpëtojnë gjithë javën

193
Sigal

Pallto është ekuivalent i fjalës “shpëtim”, por a mund ta bëjmë veshjen edhe pak më interesante? Sigurisht që po, pa shumë mundim. Asgjë s’e mund një kombinim klasik, por sekreti është të luani me detajet. Frymëzohuni nga idetë në vijim dhe zgjidhni të preferuarën.

1. Kostum + pallto

Një set është mënyra më e thjeshtë për t’u dukur cool brenda 5 minutave. Plotësojeni me një pallto dhe një palë çizme.

Zyrtarisht dimër: 7 kombinime të shpejta që do t'ju

2. Tuta + pallto prej arushi

Luani me nuancat e bezhës për t’u dukur e veshur edhe më shtrenjtë.

Zyrtarisht dimër: 7 kombinime të shpejta që do t'ju

3. Pantallonat e lëkurës kombinojini me një pulovër shumëngjyrëshe

Zyrtarisht dimër: 7 kombinime të shpejta që do t'ju

4. Nëse s’jeni fansa të ngjyrave: Pantallona lëkure të zeza + pallto oversize

Zyrtarisht dimër: 7 kombinime të shpejta që do t'ju
5. Triko e gjerë+ çizme + xhinse
Zyrtarisht dimër: 7 kombinime të shpejta që do t'ju
6. Një fustan vere + xhaketë + çizme
Zyrtarisht dimër: 7 kombinime të shpejta që do t'ju
7. Një pallto klasike blu + xhinse blu + çizme
Zyrtarisht dimër: 7 kombinime të shpejta që do t'ju