VIDEO/ Breshka e bllokuar në gurë shpëtohet nga një çift të rinjsh

487
Sigal

Gruaja që shfaqet në video bashkë me të dashurin e saj po përpiqen të ndihmojnë një breshkë e cila ka mbetur e bllokuar midis dy shkëmbinjve në një plazh në Oman.

Të dy vendosin kamerën në një pjesë të shkëmbit dhe fillojnë filmojnë.

Breshka është e përmasave gjigante dhe duket se është bllokuar aq keq sa nuk është e mundur të zhvendoset për minuta me radhë derisa një moment të dy marrin një kombesatë dhe e zhvendosin atë duke e lëshuar të lundrojë në det.