Tani që festat mbaruan: Si t’i bëni thonjtë?

94
Sigal

Të vendosësh për thonjtë e radhës s’ka qenë kurrë e thjeshtë. Fundi i vitit na e lehtëson pak zgjedhjen dhe mbetemi tek vishnja, e kuqja, e zeza, por tani çfarë? Me çfarë thonjsh ta nisim vitin? Parashikimet thonë se gjithë nuancat më poshtë do të bëjnë namin në 2022-shin! Pjesën tjetër e vendosni ju!

1. E bardhë e lehtë

Tani që festat mbaruan: Si t'i bëni thonjtë?

2. Ose një karamele e lehtë

Tani që festat mbaruan: Si t'i bëni thonjtë?

3. Kthehuni tek roza e hapur

Tani që festat mbaruan: Si t'i bëni thonjtë?

4. French, por edhe më ekstra!

Tani që festat mbaruan: Si t'i bëni thonjtë?

5. Këtë jeshile

Tani që festat mbaruan: Si t'i bëni thonjtë?

6. Blu e thellë

Tani që festat mbaruan: Si t'i bëni thonjtë?

7. E verdhë

Tani që festat mbaruan: Si t'i bëni thonjtë?

8. Nuancat e lejlasë

Tani që festat mbaruan: Si t'i bëni thonjtë?