Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

360
Sigal

Data 6 dhjetor kaloi dhe nëse po kërkoni ende për pemën tuaj perfekte, do të frymëzoheni nga modelet në vijim. Shtëpia e zbukuruar dhe bredhi i Vitit të Ri janë shpirti i festave, por duhet që zgjedhja e dekoreve dhe pema t’ju përfaqësojë! Pra e gjithë atmosfera të përshtatet me ju!

1. Pema rozë! Zbukurime rozë për t’ju ngritur humorin sa herë futeni në shtëpi.

Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

2. Pema e mbushur me uje vezullues. S’kërkon shumë mundim dhe është gjithë personalitet!

Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

3. Diçka ndryshe, por elegante!

Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

4. E bardhë apo e kuqe? Të dyja bashkë! Pema e rrëmujshme është gjithashtu në modë.

Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

5. Bardhësi qirinj dhe pastërti. Nëse e gjeni vetën tek këto fjalë kyçe, kjo është pema që duhet të bëni këtë vit.

Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

6. Bredhi klasik. I gjelbër me dekore gold, drita po gold dhe drenusha të vegjël

Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

7. Pema më maksimaliste që mund të keni parë. E ngarkuar, me shumë drita, ngjyra dhe shumë ekstra!

Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

8. Bredh i bardhë, zbukuruar me fjongo jeshilë. Kombinojeni me pizhamat tuaja.

Prit! Mos e bëni pemën e Krishtlindjeve pa parë këto modele!

Burimi: Pop Sugar