Një tribut për video-lojëra me kuba sheqeri

512
Sigal

Kubat e sheqerit janë të mrekullueshme dhe të shijshme. Mund t’i mendoni ato si blloqe të cilat mund të shërbejnë për të ndërtuar diçka ose mund t’i imagjinoni si paksela e të ndërtoni një lojë si ato që luani në telefon me paksela prej sheqeri.

Imagjinoni dot të pini një çaj me kuba të tilla sheqeri?

Është sikur loja juaj e preferuar të jetë e prekshme në formën e kubave të sheqerit.