Një shtëpi e kthyer përmbys!

452
Sigal

Këta njerëz të mahnitshëm ndërmorën një udhëtim me kokë poshtë kur vizituan një shtëpi ku çdo gjë është e përmbysur madje edhe makina.

Fotografja moskovite, Julia Sundukova, 32 vjeçe, vizitoi shtëpinë e pabesueshme me kokë poshtë në Moskë, Rusi, me miqtë Linz, 25 vjeç dhe Lyana, 25 vjeç.

Të tria vajzat ishin të ngazëllyera për të kaluar pak kohë në shtëpinë e argëtuese ku tualetet, dollapët dhe madje edhe vetura janë tërësisht kthyer poshtë.

Pamjet e fotografitë i tregojnë ato të qeshura duke eksploruar vendndodhjen e çuditshme muajin e kaluar.

Sfida e parë e Shtëpisë së Upside Down ishte gjetja e vajzave në  Tripadvisor dhe duket se kanë shkuar në adresën e gabuar por nuk kanë pasur një përvojë të keqe përkundrazi.

“Kemi kaluar rreth një orë brenda”, tregojnë vajzat.