Me 6 blerje të reja e kaloni dimrin gjithë ~stil~

268
Sigal

Nëse do fillojmë numërimin, rezulton se na mungojnë shumë gjëra që duhet t’i blejmë sa më parë, por ja që jo gjithmonë mundemi. Nga ana tjetër, e dini që stili nuk ka shumë lidhje me sa shpenzon apo një markë a një tjetër. Eshtë diçka që vjen nga brenda dhe mund të dukesh e veshur shtrenjtë dhe chic edhe me pak gjëra. Mjafton të bësh blerje të zgjuara.

Çfarë ju duhet për këtë dimër? 6 elemente të cilat mund t’i vishni në mënyra të ndryshme dhe fare thjesht.

1. Kostumet

Me 6 blerje të reja e kaloni dimrin gjithë ~stil~

2. Xhinset e gjera

Me 6 blerje të reja e kaloni dimrin gjithë ~stil~

3. Xhupat/xhaketat e fryra

Me 6 blerje të reja e kaloni dimrin gjithë ~stil~

4. Thekët

Me 6 blerje të reja e kaloni dimrin gjithë ~stil~

5. Ngjyrat e ndezura

Me 6 blerje të reja e kaloni dimrin gjithë ~stil~

6. Kambale/çizme me platformë

Me 6 blerje të reja e kaloni dimrin gjithë ~stil~