Krijohet qyteti i parë në botë në 3D

352

Qyteti i parë në botë i ndërtuar tërësisht me një printer 3D do të ndërtohet në Amerikën Latine. Për realizimin e projektit Fuseproject, një kompani arkitekturore e bazuar në Shtetet e Bashkuara, bashkëpunoi me New Story, një organizatë jofitimprurëse e cila është e angazhuar në trajtimin e problemit të të pastrehëve. Qyteti do të ndërtohet duke përdorur sistemin e shtypjes 3D Vulcan dhe do të presë mbi 400 vetë sapo të përfundojë. /tgcom24.mediaset.it