Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend edhe në 2022-shin

224
Sigal

2022 do të trokasë për vetëm dy javë dhe në kohë të paqarta si këto, nuk dimë se çfarë të presim apo nga se do të surprizohemi (për mirë ose për keq) në muajt e ardhshëm. Por moda duket se bën përjashtim dhe luan me karta e sigurta.

Nuancat e ngjyrës vjollcë janë trend i këtyre kohëve dhe do të qëndrojnë po njësoj edhe më vonë. Qofshin tone pastel ose ngjyra të forta, lejlaja duket sikur përcjell një qëndrim të guximshëm, me kreativitet dhe imagjinatë.

Mund ta gjeni në:

Triko

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Funde

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Pulovra

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Pulovra të gjata që shërbejnë si fustane

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Xhaketa

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Fustane

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Kostume

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Çanta

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Pallto

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend

Pantallona

Kjo është ngjyra më IN e momentit dhe do të jetë trend