Sigal

Çdo vend ka traditën e vet të ushqimit në kohën e festave. Për shembull në SHBA, ata gjithmonë hanë mish gjeldeti në Ditën e Falënderimeve.

Krishtlindjet dhe Viti i Ri janë një kohë e veçantë në kulturat e shumë kombeve dhe secili prej tyre ka një meny të festave.

Ju ftojmë t’i shikoni disa ëmbëlsira të ndryshme të Krishtlindjeve nga vende të ndryshme:

FRANCE

ANGLI

ISLANDE

MEKSISE