Këtë vapë mund ta përballoni vetëm me këto fustane

230
Sigal

Jashtë bën vapë e tmerrshme dhe është fiks ai momenti që s’durojmë dot asgjë rreth nesh. Në pamundësi për të kaluar çdo ditë të verës përballë detit, na duhet të përshtasim veshjet me temperaturat. Bëni kujdes në zgjedhjen e materialeve para çdo fustani që blini. Sigurohuni që përveçse të bukur, të jenë të freskët dhe miqësorë me lëkurën.

Çfarë do t’ju vinte në ndihmë gjatë këtyre ditëve? Gjithë fustanet më poshtë! Të lirshëm, të lehtë, të freskët dhe chic!

1.

Këtë vapë mund ta përballoni vetëm me këto fustane

2.

Këtë vapë mund ta përballoni vetëm me këto fustane

3.

Këtë vapë mund ta përballoni vetëm me këto fustane

4.

Këtë vapë mund ta përballoni vetëm me këto fustane

5.

Këtë vapë mund ta përballoni vetëm me këto fustane

6.

Këtë vapë mund ta përballoni vetëm me këto fustane

7.

Këtë vapë mund ta përballoni vetëm me këto fustane