Sigal

Një 17-vjeçar muzikant që ka lindur me katër gishta ka mësuar që të luajë në piano dhe i ka surprizuar të gjithë.

Darrius Simmons nga Ohio ka vetëm tre gishta në dorën e djathtë dhe vetëm një në të majtën. Ai ka lindur gjithashtu pa kocka në gjunjë.

Në piano mësoi të luante që fëmijë dhe nuk ka marrë asnjëherë mësime, por ka praktikuar vetë duke i besuar aftësive që ka.

Ndër vite ka publikuar pamjet e tij në rrjete sociale dhe ka marrë mijëra komplimente nga ndjekësit për talentin dhe vullnetin për të luajtur në një instrument muzikor.