5 elementët kyç që duhet të keni parasysh sa herë doni të flirtoni

74

1. Kontakt me sy.

Sigal

Duke krijuar dhe mbajtur kontaktin me sy ju i tregoni mashkullit përballë jush se jeni e përqëndruar, me vetbesim dhe e interesuar në atë që ai po bën dhe thotë. Sytë tregojnë gjithçka.

2. Buzëqeshni.

Asgjë nuk është më flirtuese sesa një buzëqeshje.

3. Bëni një kompliment të vogël.

Nuk ka asnjë tregues më të qartë se ju jeni e interesuar nga ana romantike ndaj dikujt, sesa t’i bëni një kompliment(por pa e ekzagjeruar).

4. Merrni timonin.

Jepini bisedës drejtimin që doni ju. Nëse prisni që ai t’ju marrë në telefon jepini numrin tuaj, nëse doni ta merrni ju, jepini tuajin.

5.Silluni me elegancë.

Nëse ai nuk është i interesuar ose është tashmë në një lidhje, mbani pozicionin tuaj dhe thjesht pretendoni se ju nuk po flirtonit fare.