Vitet nuk kalojnë për Nicole Kidman

533
Ajo është sirena e Hollywood dhe duket gjithnjë perfekte. Vitet nuk kalojnë për Kidman dhe këtë e ka treguar me setin e ri të fotove ku duket thjesht mahnitëse, e jashtëzakonshme. Ajo ka pozuar për revistën Interview dhe fotot janë bërë nga Fabien Boran.
Sigal