Të gjithë sytë te Monicca

419
Monicca Bellucci vjedh vëmendjen e të gjithëve në Spanjë. Ajo shkoi në premierën e operës ‘Traviata’ të drejtuar nga Sophia Coppola. 53-vjecarja i ka mahnitur të gjithë me fustanin e saj të kuq me shpatulla jashtë.
Monicca shkoi në premierë e shoqëruar nga Valentino dhe mbretëresha e Spanjës, Sophia. Ajo njihet për bukurinë dhe stilin që ka, edhe pse i ka disa vite në shpatulla.
Sigal