Sezon provimesh! Studentë, njihuni me ushqimet që ju ndihmojnë kujtesën…

610
Gjatë sezonit të provimeve përqëndrimi duhet të jetë në nivele të larta ndaj për këtë arsye studentëve iu vijnë në ndihmë disa ushqime.
Ja disa që duhet ti keni në tryezë:
Qumështi i bajameve. Proteinat që ai përmban ndihmojnë më shumë në përqendrim si dhe rrisin energjinë.
Lëngjet nga boronica. Janë të pasura me antiokidantë që mbrojnë qelizat e trurit nga dëmtimet dhe me vitaminën C që ndihmon në kujtesë.
Çokollata e zezë. Çokollata e zezë ndihmon në rritjen e kujtesës, kohën e reagimet dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve.
Sigal