Ndahen Tuna dhe Cozman pas tre vitesh

399
Tuna dhe Cozman janë ndarë përfundimisht pas tri viteve bashkë. Çifti ‘Fenix’ kanë përfunduar lidhjen e tyre. Pas tri vitesh bashkë, ata kanë vendosur të ndahen përfundimisht. Cozman po kalon kohë me shoqërinë ndërsa Tuna momentalisht është në pushime me nënën dhe miqtë, ku siç duket ka shkuar për të ikur pak nga drama në jetën e saj. Ata nuk janë duke e ndjekur më njërit tjetrin në Instagram dhe ka kohë që nuk shihen bashkë në asnjë vend.
Sigal