Mini Bags, trendet e pranverës 2018

856
Sigal

Trendët e reja të këtij sezoni pranveror do risjelli përsëri në vëmendje çantat e vogla.

Të vogla dhe të çmuara çantat janë një aksesorë që do ta bëjë gjithmonë pamjen tuaj më sharmante edhe nëse keni veshur një palë xhins të thjeshta.

Mjaftojnë që ajo të ketë një stil dhe një ngjyrë që tërheq vëmendje atëherë dhe pamja juaj do godas vëmendjen e çdo këndi.

d148a1fd0bffe33a336568bca5ab0444.jpgfd05ea07214672fdc426d3aa3432fa20.jpgd80735ce08b12a4bc05550d2f8eada27.jpg7521e309b4f0fdc5887948dbe2a7ec0a.jpgtumblr_p29gsba7JD1qhiando1_500.jpg5bbc30049e052531f60e71d29c407e8e.jpg72af49e9b5f1ae02eae010bc9decfd60.jpgbc80aa29b3b113237a92a6115489fa8c.jpg442641a2e5d85df62b0212eeb580c16b.jpg905309e69557e7214f689c2e79058770.jpgimage.gif7d580d7953a3c108f5b51091c80bb027.jpg616d7b798e3bee00dde2bfcca7a88f19.jpg