Kate, “Mbretëresha” e riciklimit, në qëndrën Anna Freud në Londër

451
Dukeshës e Cambridge bashkohet me festimet Krishtlindjeve në qendrën e e fëmijëve me probleme mendore, Anna Freud në Londër.
Kjo është hera e dytë që Kate viziton këtë qendër, hera e parë ka qenë në muajin tetor, ku u njoh me planin e punës dhe zhvillimin e saj.
Në këtë rast Dukesha kishte zgjedhur të vishte një fustan të kuq, të cilin e kishte përdorur dhe në disa raste të tjera.
Bashkëshortja e princit, William në fakt e kishte veshur atë në festimet për Jubileun e Mbretëreshës Elizabeth II më 3 qershor 2012 dhe në shkurt të 2014-ës.Sigal