Jennifer Lopez ‘lut’ Ronaldon ta takojë për ditëlindje kushërirën e saj

939
Sigal

Kur vjen puna për të planifikuar një ditëlindje, Jennifer Lopez është personi i duhur pasi që di të bëjë befasi të papara. Një rast i tillë është edhe me kushërirën e këngëtares Lopez, Tiana Rios, e cila është befasuar prej hitbërëses ‘I’m glad’.
Ajo ka ftuar futbollistin e Real Madridit, Crisitano Ronaldon që ta takojë Riosin, e cila është një fanse e madhe e futbollistit portugez. Natyrisht, futbollisti nuk ka mundur ta refuzojë këngëtaren dhe ka pranuar ta takojë Riosin, e cila mbeti pa fjalë me rastin e befasisë.