Grupe shpendësh që krijojnë forma misterioze në qiell

503
Një grup i madh shpendësh kanë krijuar forma misterioze në qiell. Ata kanë krijuar figura të ndryshme si ato të balenës, deri tek një shqiponjë gjigante.
Për 20 vite me radhë, një grup studiuesish, kanë bërë hulumtime, se çfarë janë këto forma, që po i krijojnë zogjtë.
Disa mendojnë se këto bëhen për të frikësuar armikun, derisa të tjerë, thonë se janë forma që janë bërë brenda sekondash dhe se është rastësi.

  
Sigal