Datëlindja – Aurela Gaçe: Moshën ma kujton vetëm pasaporta

489
.
Aurela Gaçe feston ditëlindjen, edhe ketë vit e kalon me sportivitet dhe  humor
Ajo thote se energjne dhe freskine nuk ja ndalin vitet, perkundrazi, ajo thote se kujtohet per moshen vetëm kur sheh pasaportën
Sigal