Bukuroshet që po çmendin plazhet australiane

401
Natasha Oakley dhe partnerja e saj në biznes Devin Brugman ndodhen në Australi pasi u larguan nga Los Angeles. Dhe dyshja duket se ka ndërmend ta kalojë të gjithë kohën nëpër plazhet e Sindeit. Dy bukurosht kanë shpalosur vithet marramendëse dhe fizikun e përkryer. Ato kanë fërkuar butësisht dhe me delikatesë njëra-tjetrën me vaj, ndërkohë që të pranishmit në plazh po zgurdullonin sytë…
Sigal