Bëhet nënë Emina Cunmulaj

784
Emina Cunmulaj bëhet nënë, ajo minuta më parë ka postuar foton me vajzën dhe bashkëshortin e saj, “Welcome my love Ella Faria Nazarian 7lbs 5oz and 21″ long my beautiful family ”, është shkrimi i saj në fotografinë e postuar. Ne i urojmë jetë të gjatë vogëlushes dhe shpresojmë se Emina do të jetë një nënë e mirë pa dyshim.
Sigal