Alessandra Ambrosio viziton familjen

264
Ajo kurrë nuk duket më pak elegante se sa në pistë të modës. Dhe nuk është qudi që Alessandra Ambrosio dukej mahnitëse edhe kur doli nga shtëpia e saj në Florianopolis të martën pasdite kur po vizitonte familjen e saj. Me dy fëmijët e saj, vajzën dhe djalin ajo ndihej shumë rehat me një bluzë të gjerë të bardhë.