VIDEO/ Unaza e Madhe, nis aksioni për shembjen e 16 ndërtesave

239

IKMT-ja ka njoftuar se ka nisur sot një aksion te ri ne Shkoze, në kuadër të projektit për ndërtimin e Unazës së Madhe, loti dy.  Do të prishen 16 objekte me madhësi të ndryshme.

Ndërkohë, në lotin e tretë, shembjet parashikohen të vazhdojnë në segmentin ku po protestohet prej më shumë se 20 ditësh, nga Pallati me Shigjeta deri tek sheshi shqiponja dhe ku e pësojnë 317 banesa dhe biznese.