Shkatërrohet banda e shqiptarëve në itali

391
Policia e Romës ka ekzekutuar një urdhër arrësti për 22 shqiptarë që i përkasin një organizate kriminale që merrej me importin dhe tregtinë e drogës, me plaçkitje dhe vjedhje me armë në Pomezia, Torvaianica e Ardea. Operacioni u krye këtë mëngjes, herët në agim, i koordinuar nga Shërbimi Qëndror Operativ në bashkëpunim aktiv me Skuadrën e Shpejtë të Ankonës, Kuneos, Padovës, Pratos dhe Viterbos, afro 100 policë, pjesë e departamentit të hetimit dhe njesive speciale të Policisë së Shtetit.
Sigal