Nuk i përgjigjej thirrjeve telefonike, shqiptari gjendet i vde.kur në banesë

21
Sigal

Komuniteti lokal i Volos në Greqi, është tronditur nga lajmi për vdekjen e papritur të një 45-vjeçari.

Sipas burimeve, fatkeqi jetonte në Nea Ionia dhe pasditen e së mërkurës u gjet i vdekur nga të afërmit e tij.

45-vjeçari shqiptar nuk i është përgjigjur telefonatave me miqtë të cilët kanë qenë të shqetësuar dhe kanë mbërritur në shtëpinë e tij, ku e kanë gjetur të vdekur. Trupi i tij do i nënshtrohet autopsisë.