Makina përfshihet nga flakët pranë Doganës

285

Një makinë është përfshirë nga flakët pak minuta më parë në ecje e sipër.

Ngjarja ka ndodhur pranë rrethotullimit të Doganës në Tiranë.

Deri nuk mësohet për persona të lënduar nga ky incident.

Siç shikohet edhe nga pamjet makina është përfshirë plotësisht nga flakët dhe nuk ka ende informacion se çfarë e ka shkaktuar një gjë të tillë.