Kokainë e ndarë në 100 mijë doza, arrestohet 31 vjeçari shqiptar në Itali, u zbulua pas kontrollit në makinë

76
Sigal

Në prangat e policisë italiane ka përfunduar një 31-vjeçar, banues në Altamura, me origjinë shqiptare. Karabinierët kanë kapur makinën dhe kanë kryer kontroll, duke gjetur brenda 10 pako në formë paralelipipedi. Blloqe të cilat, kur iu nënshtruan analizave, u zbulua se përmbanin heroinë.

Ai kishte gati 5 kilogramë e gjysmë heroinë me vete në makinën e tij kur njerëzit e Guardia di Finanza të Altamura e ndaluan dhe e arrestuan.

Burri u arrestua dhe u dërgua në burgun e Barit. Nga heroina e sekuestruar mund të ishin marrë mbi 100,000 doza, e cila do të shitej në sheshet e barnave, duke lejuar përfitime të paligjshme për tregtarët e drogës për mbi 700,000 euro.