Endrit Braimllari: Dhuna e pajustifikuar e Policisë së Shtetit e ushtruar ndaj artistëve dhe qytetarëve dëshmoi qartë se ishte porosi e dyshes Rama-Basha

62
Nga Endrit Braimllari

Sigal

Shembja e Teatrit Kombetar, dhuna e pajustifikuar e Policise se Shtetit e ushtruar ndaj artisteve dhe qytetareve deshmoi qarte se ishte porosi e dyshes Rama-Basha.

Artistet, qytetaret, protestuesit u tradhetuan dhe teatri u shemb fale ketij bashkepunimi.