Kamarierja Ela: Vidhja xhiron ditore në lokale, për të larë borxhet

335
Kisha shumë borxhe, nuk paguaja dot qiranë, energjinë dhe ujin në shtëpi.
Eshtë kjo arsyeja që ka dhënë para policisë Emanuela Malaj apo sic u njoh për disa ditë kamarierja Ela, e cila i vidhte xhiron ditore lokaleve ku punonte.
30 vjecarja pas arrestimit ka dhënë shpjegime në polici, ndërsa ka pranuar vjedhjet e kryera në lokalet ku punonte vetëm një ditë.
Nënë e dy fëmijëve, e divorcuar nga i shoqi, kamarierja Ela u kthye në makthin e lokaleve të Tiranës, për shkak se vetëofrohej për punë dhe pasi merrte xhiron ditore largohej nga puna.
Sigal