Ja shkaqet e vdekjes së dy pilotëve në Shkodër

396
Mjekësia ligjore ka përcaktuar edhe shkaqet e vdekjes së dy pilotëve të helikopterit EC 145 që u rrëzua disa ditë më parë në Grizhë të Shkodrës. Gjithnjë sipas ekspertizës Donald Hoxha, piloti i parë ka humbur jetën direkt në vend si pasojë e një goditje të fortë në qafë. PIloti tjetër Floran Delia i ka mbijetuar përplasjes por nuk u lirua dot nga kabina dhe më tej mësohet se është mbytur në ujë. Kurse ushtaraku i cili i ka mbijetuar tragjedisë Gerald Baramuca ka thënë se nuk mbante mend asgjë nga aksidenti
Sigal