Hakerat zbulojnë identitetin e rusit të dëbuar një vit më parë për spiunazh

72
Sigal

Hakerat kanë publikuar shkresën e Drejtorisë së Kufirit dhe Migracionit në Vlorë, ku është firmosur dhe vulosur dëbimi i një shtetasi rus. Ngjarja ka ndodhur më 10 maj të vitit 2021.

Image

Georgi Budavov është rus i dëbuar nga autoritetet shqiptare pas dyshimeve për spiunazh.

“Nuk plotëson kushtet e nevojshme për qëndrim në Shqipëri”, thuhet në shkresë.