Elbasan, e sulmojnë qentë, përfundon në spital 65 vjeçarja

381
Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në mengjes në Elbasan kur 65 vjeçarja Lumturi Gjeli është sulmuar nga qentë dhe është dërguër në spital në gjendje jashtë rrezikut për jeten.
65 vjeçarja ka qenë duke derguar mbesen në shkollë kur është sulmuar nga qentë.
Sigal