Tragjedia e Bulqizës, e afërmja: E kam mbajtur gjithë kohën me mashtrime, nuk kam zemër t’i them vajzës

113

Vajza e mbijetuar e tragjedisë së Bulqizës, ku humbi jetën mamaja me dy fëmijë, Merita Tola sot u transferua nga toksikologjia te psikiatria infantile.

Familjarët i kanë thënë Meritës se është me grip. 16 vjeçarja kërkon vazhdimisht nënën dhe njerëzit e saj dhe me kalimin e kohës 16 vjeçares do t’i bëhet i ditur lajmi.

Flet nusja e dajës së Merita Tolës: “Vajza është ende e tronditur. Vajza nuk di gjë, thjesht parandien dhe kërkon nënën e saj.

E kam mbajtur gjithë kohën me mashtrime, nuk kam zemër t’i them vajzës i kanë thënë se e kanë sjellë në spital pasi është me grip.

Pranë vajzës është një psikologe, kërkon të bisedojë nga shëndeti vajza është mirë, por është e traumatizuar kërkon nënën, motrën dhe vëllanë.

Ajo kupton se është e sëmurë, kërkon dua mamin dua mamin. Edhe mua po më digjet shpirti. Vajzës i kam thënë ishte me grip.”– u shpreh Tola.