KE i rrezon propagandën Kryeministrit, Shqipëria vendi me numrin e vdekjeve Covid më të lartën në Europë

99
Nga Tritan Shehu
KE i rrezon propaganden Kryeministrit me te verteten tragjike:
Shqiperia vendi me numrin e vdekjeve Covid me te larten ne Europe- ne fakt eshte nder me te lartat ne Bote.
16 mije vdekje.
Nder ata 50 mjeke etj.
Dhe Kryeministri vazhdon aktualisht nga Kuvendi sikur nuk ka ndodhur asgje, mburet!
Dhe muajt e ardhshem mund te jene shume me te rende, si pasoje e kesaj keq qeverisje ekstreme, pa pergjegjeshmerise se thelle te saj, perbuzjes e diskriminimit per qytetaret.
Dhe Kryeministri i thur lavde “luftes” se tij te deshtuar me pandemine!
Genjeshtra e vetem genjeshtra!
Sigal